БЛАГОДІЙНИЙ ВІЗИТ КОЛЕКТИВУ ЦКМ ДО ОНКОХВОРИХ ДІТЕЙ

14 січня 2020 року колектив ЦКМ с. Ходосівка вітав у дитячому відділенні Національного інституту раку дітей та їх батьків з різдвяно-новорічними святами.

Уже не перший рік ми з великим задоволенням приїздим сюди, щоб привітати діток з різдвяними і новорічними святами. Цього року ми як завжди привезли музичну програму, в якій звучали традиційні різдвяні і сучасні новорічні пісні. Але приїхали ми не тільки у складі наших вокалісток. Разом з нами до маленьких пацієнтів завітали дві незвичайні дівчинки. Це солістки студії музичного мистецтва естради «КРОК» ЦДЮТ Солом’янського району м. Києва, імена яких записані у книгу рекордів України. Софія і Соломія Михайлови наймолодші в Україні віртуози, які грають на саксофоні і трубі. Також ми провели майстер-класи, на яких дітки і батьки змогли власноруч створити різдвяні і новорічні прикраси разом з майстринею з петриківського розпису Наталею Пономаренко та майстром з паперової пластики Олександром Уколенко. Перед тим, як розпочати наше музичне привітання, разом з нашими глядачами ми згадати основні традиційні обряди, які і до наших днів збереглися та є дуже популярними в Україні. Дівчата вокального ансамблю «Тріумф» і їх керівник Оксана Проценко виконали відомі колядки і щедрівки. Було дуже приємно чути, як ці пісні підспівували дітки, їх батьки і, навіть, медичний персонал. А потім до діток завітала коза, яку усі із задоволенням гладили та обнімали.

На початку нашої зустрічі обличчя дітей і батьків були зосередженні і сумні. Але протягом нашого виступу на їх обличчях з’явилися посмішки і це – найкраща нагорода для нас, адже саме за цим ми завітали до діток, хворих на таку тяжку хворобу. Всім відомо, що позитивний настрій дуже сильно впливає на процес одужання. Тому наш колектив намагається використовувати кожну можливість приїжджати до маленьких пацієнтів Національного інституту раку, щоб ділитися з дітками і їх батьками позитивною енергією і додавати сили і надії для одужання.

Висловлюємо вдячність координаторам фонду «Запорука» Людмилі Пелих та Ірині Сахно, які, як завжди з радістю допомогли нам в організації нашого візиту. Велика вдячність Софії і Соломії Михайловим та їх батькам і керівникам студії музичного мистецтва естради «КРОК» Олександру і Валентині Михайловим за те, що знайшли можливість підготовити номери і приєднатися до нашого виступу. І, звичайно, спасибі керівникам студій ЦКМ Оксані Проценко, Наталії Пономаренко та Олександру Уколенко, а також нашим вокалісткам Світлані Цюцяк, Веронікі Биковій, Ользі Федоровій і Катюші Клименко за участь у цьому візиті.

Бажаємо всім онкохворим діткам Божого благословіння і якомога швидшого одужання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *