НАМ 2 РОКИ! ЯК ЦКМ СВЯТКУВАВ СВІЙ ДРУГИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ.

9-го листопада 2018 року у ЦКМ було людно, весело і гучно – ЦКМ святкував свій День народження та проводив День відкритих дверей. Першими зустріли гостей керівники прикладних студій, які допомогли всім бажаючим створити власноруч унікальні сувеніри на згадку про свято. На другому поверсі, де працюють наші творчі майстерні, була організована виставка робіт вихованців усіх прикладних студій ЦКМ – студії паперової пластики, студії хенд-мейду, студії кераміки та етнографії, студії декоративно-прикладного мистецтва. Протягом двох місяців, починаючи з вересня, діти під керівництвом наших майстрів створювали витвори мистецтва, які керівники студій дбайливо розмістили на виставці. Відвідувачі мали змогу також дізнатися про наші досягнення у 2018 році. На окремому стенді були розміщені дипломи, грамоти і подяки, які привезли із собою наші вихованці з міжнародних, всеукраїнських та районних конкурсів та фестивалів. Ми дуже пишаємося нашими перемогами, адже всі вихованці, які приймали участь у таких заходах, представляли ЦКМ та Ходосівську громаду і свідчили про серйозний творчий потенціал цього краю. Тому висловлюємо велику вдячність керівникам і вихованцям студій, які протягом року завойовували свої перемоги. Це такі студії, як: студія паперової пластики «Фантація,  спортивно-хореографічна студія «Дивограція», студія сучасного та бального танцю «Лілея», вокальний ансамбль «Тріумф», студія сценічної мови та акторської майстерності «Веселка», студія кераміки та етнографії «Козацька фортеця», спортивно-ігрова секція «Козачок».

По завершенні майстер-класів відбувся святковий концерт, після якого на дітей очікували розваги з аніматорами і музична танцювальна програма.

Дякуємо всім, хто завітав до ЦКМ на День народження. Велике спасибі керівникам наших студій, які наполегливо готувалися до цього свята. А найголовніша вдячність всім вихованцям ЦКМ та їх батькам за любов до творчості і мистецтва. Бажаємо всім подальших творчих злетів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *