СПРАВЖНЄ СВЯТО ДИТИНСТВА

19-го грудня 2017 р. в Центрі культури та мистецтв с. Ходосівка зібралась гомінка малеча дитячого садочка та молодші школярі для зустрічі святого Миколая. Всі діти з нетерпінням очікують цього дня, бо вірять, що добрий чарівник Миколай принесе їм солодкі подарунки. А ще у цей день трапляються різні дива. Так вийшло і на нашому святі. Розпочалось воно концертною програмою за участю вихованців гуртків та студій ЦКМ. Усіх дітей зі сцени привітала Анна Анатоліївна Клименко, директор нашого Центру культури та мистецтв, після чого у казковому танку закружляла справжня зимонька-зима. На сцені були танцюючі сніжинки, «ЦКМовські» миші і, навіть, сніговик, який протягом грудня «ліпили» з бумаги гуртківці студії паперової пластики. З великим мішком та у супроводі янгола завітав на свято справжній Миколай, який разом з дітьми співав, водив хороводи та грав у різні ігри. Нарешті прийшов час роздавати подарунки, та з’ясувалось, що у мішку Миколая була діра, через яку подарунки «розгубились» у дорозі. Виявилось, що ту діру зробила маленька допитлива мишка, щоб дізнатися, які саме подарунки приніс Миколай. Але все завершилось дуже добре тому, що подарунки були «знайдені» та віднесені до садочка і школи. Тож усі дітки отримали свої солодкі гостинці від Миколая, коли повернулись у садочок та школу. Наші вихованці теж не залишились без гостинців – усіх гуртківці ЦКМ по завершенні свята Миколай пригостив солодкими медовими пряниками.

Ми щиро вдячні всім, хто приймав участь у підготовці та проведенні свята. Таке щастя – бачити щирі радісні оченята дітей, які вірять у добро. Дай Боже цим дітлахам бачити добро якомога частіше. Дай Боже усім нам натхнення і здоров’я робити добро один одному теж якомога частіше!

Спасибі батьківському комітету наших колективів за організацію пошиття костюмів та придбання пряників для вихованців ЦКМ.

Також висловлюємо подяку Ходосівській сільській раді за солодкі гостинці для вихованців садочка та школярів с. Ходосівка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *