ЩОСУБОТИ У ЦКМ ЦІКАВІ ЗАНЯТТЯ

Ранок у ЦКМ щосуботи розпочинають любителі проектування та конструювання, які приходять на заняття з паперопластики до Олександра Уколенка. Діти виготовлюють різні фігури з паперу, після чого навчаються створювати з ними мультфільми.

Грамотно, невимушено і цікаво для дітей проходять заняття з англійської мови у клубі «Поліглот». Пройшов цілий тиждень без додаткових зустрічей. Я вранці поцікавилась у своєї Катюши, про що говорили на занятті минулого разу, і вона майже всі слова повторила. Хочу висловити велику вдячність за благородну справу, яку робить Максим Дудик, безкоштовно навчаючи наших дітей іноземній мові. Це справжній фахівець з вищою профільною освітою та надзвичайно великим досвідом роботи – від школи до апарату Президента. Вважаю, що нашим дітям дуже повезло.

Щодо розкладу з англійської. Безкоштовні заняття проходять щосуботи з 16.00 до 17.00. Ми також проводимо набір у платні групи для додаткових занять з поглибленим вивченням англійської для дітей різного віку починаючи від 6 років, а також для дорослих. Для запису у такі групи, будь ласка, приходьте у суботу на 16.00 або телефонуйте викладачу за тел. (067) 109-11-37.

А ще кожної суботи наші найменші вихованці, які відвідують «Бебі-клуб»,  роблять своїми маленькими рученятками чергові витвори мистецтва під керівництвом Оксани Гулевич.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *